Ingrediente: 12
ciuperci Champignon
150 gr branza cu mucegai
albastru2 rosii
1 salata verde
3 oua
faina
ulei, sare si piper.
De ce ciupercute
frantuzesti? Ei bine pentru ca aproape tot ce se leaga de reteta aceasta te
duce cu gandul la Franta. Pane-ul e parizian, ciupercile sunt Champignon, iar
de branza … nu mai spun nimic, se intelege! J
Asa ca haideti sa
incepem fredonand “La vie en rose”, prin
a curata ciupercutele de cotor, le spalam bine si intre timp ce taiem rosiile
cubulete-fara pulpa, le lasam la stors. Batem bine ouale, le condimentam si ne
punem faina pe o farfurie. Incepem prin a lua cate o ciupercuta, punem in
fiecare cateva cubulete de rosie si le umplem bine cu branza.Dupa ce le-am umplut pe toate, punem uleiul la incins si cu mana stanga le tavalim prin faina, iar cu dreapta prin ou si apoi direct in uleiul incins la scaldat. Cand s-au aurit frumos le scoatem pe un servetel absorbant si asteptam sa se raceasca.
Le asezam frumos pe un pat de salata si servim imaginandu-ne ca suntem afara la o terasa pe Chanselise. J