marți, 29 ianuarie 2013

Salata rustica Roquefort


Ingrediente: 1 punga salata mix cu Radicchio
                    100 gr branza Roquefort
                    250 gr sunculita afumata
                    2 felii paine
                    8 lg ulei maline
                    1 lg mica mustar
                    2 lg otet de vin
                    sare, piper
                   50 gr nuci
                   10 fire arpagic verde - chives

Taiem sunculita si painea la aceleasi dimensiuni, bucati mai mari. Punem sunculita la prajit in tigaie in putin ulei de masline, cand a lasat grasimea, adaugam si painea. Le vom tine pe foc pana vor fi gata crutoanele. Intre timp punem intr-o farfurie mixul de salata, taiem branza, nucile si arpagicul, le adaugam in salata, din mustar, condimente si ulei facem un dressing, il adaugam si pe el la salata si la sfarsit crutoanele cu sunculita. Amestecam totul bine si servim.