Ingrediente:
2 felii muschi de vita
500
gr cartofi natur40 gr unt
2 ciuperci
2 felii bacon
2 felii cascaval
30 ml vin rosu
30 ml coniac
1 rosie
1 lg amidon
busuioc
ulei, sare si piper
Intr-o tigaie, punem la prajit muschiul de vita condimentat,
ciupercutele si baconul. Cand sunt facute, le scoatem pe o farfurie si cladim castelul! J La baza avem muschiuletul de vita, apoi baconul,
peste ele o felie sanatoasa de rosie, peste care punem cupola, adica ciupercuta
si acoperim de ploaie cu felia de cascaval. Infingem o scobitoare ca sa le
prindem pe toate si sa nu patim ca Manole si le introducem la cuptor pentru
cateva minutele ca sa se topeasca cascavalul. In uleiul ramas de la prajit,
adaugam sare si piper, coniacul si vinul, lasam sa dea cateva clocote adaugam 10 gr de unt si apoi
ingrosam cu amidonul. Cartofii natur ii punem un pic la calit in unt topit,
condimentam si presaram busuioc proaspat.
Scoatem “castelutele” de la cuptor si le asezam pe o
farfurie. Turnam peste ele sosul din tigaie si langa asezam cartofii aromati.
Ce festin!