Poate o sa spuneti ca nu e necesar sa stati atat in bucatarie pentru aceasta reteta cand gasiti amestecul acela la plic care o simplifica foarte mult, dar eu tin sa va spun ca n-o sa regretati daca renuntati la simplitate in favoarea gustului. Ramane la alegerea voastra!
Ingrediente: 7 cartofi fierti in coaja
500 gr carne tocata
200 gr sunculita
2 cepe mici
200 gr smantana
2 oua
200 gr cascaval feliat
sare, piper, vegeta
5 lg suc de rosii
Calim ceapa, adaugam carnea, si stingem cu 100 ml apa. Adaugam sucul de rosii, condimentam si lasam pe foc pana scade sosul. Ouale le batem cu smantana si condimentam, iar sunculita o prajim intr-o tigaie cu putin ulei.
Intr-o tava de yena, asamblam cartofii feliati si condimentati, urmeaza un strat de carne, unul de afumatura prajita si unul de smantana cu ou, continuam asa pana umplem tava. Ultimul strat, trebuie sa fie de cartofi feliati subtiri si condimentati, acoperiti de cascavalul feliat si smantana cu ou in strat subtire.
Dam tava la cuptor pana se rumeneste deasupra.