sâmbătă, 6 aprilie 2013

Snitel din soia de post


Ingrediente: 1 punga snitele din soia
                    vegeta, sare, piper,
                    ulei pentru prajit
                    250 gr faina
                    150 ml apa
                     300 pesmet
                    susan la alegere

Incepem prin a pune la fiert snitelele de soia in apa cu vegeta pentru 15 minute. Cand s-au inmuiat bine, le punem la scurs si asteptam sa se raceasca pentru a putea sa le scurgem de apa. Luam fiecare snitel si il strangem bine intre palme ca sa se scurga si le pregatim pentru prajit. Punem uleiul la incins, si pregatim un aluat moale din apa si faina, omogenizam bine (trebuie sa semene cu un aluat de clatite) si dam snitelele condimentate prin el, apoi le trantim in pesmet si susan. Le prajim pe ambele parti, si le scoatem pe un servetel absorbant. Le servim cu muraturi sau salate de cruditati alaturi de garnitura de orez.