Ingrediente: 1,5 kg peste
250 g morcovi
250 g albitura
250 g ceapa
1 kg rosii
1 l bors sau 5 g sare de lamaie
10 ml ulei
50 g bulion
sare
250 g morcovi
250 g albitura
250 g ceapa
1 kg rosii
1 l bors sau 5 g sare de lamaie
10 ml ulei
50 g bulion
sare
leustean si patrunjel
Curatam zarzavatul, si il taiem in bucati mici. Il punem la fiert in apa sarata, impreuna cu ceapa tocata.
Cand zarzavaturile au fiert adaugam pestele curatat, spalat, taiat in bucati. Lasam sa fiarba 10 minute si adaugam borsul fiert separat, bulionul, rosiile curatate de coaja si taiate felii. Mai lasam pe foc 5 minute, potrivim de sare si acreala. Oprim focul si dam oala cu ciorba de peste deoparte, presaram deasupra leusteanul si patrunjelul verde, tocat marunt.