Ingrediente: 1 kg piept de curcan
300 gr ciuperci
70 gr nuci
1 ou
120 ml supa de pui
140 ml smantana lichida
30 gr unt
25 ml ulei
20 gr ceapa
1 catel de usturoi
15 gr patrunjel verde
cimbru
150 ml vin alb
sare, piper
Taiem 8 medalioane de 0.5 cm grosime din pieptul de curcan, pe care le aplatizam usor. Restul de carne o tocam si o amestecam cu ou, smantana, sare, piper si jumatate din cantitatea de ciuperci taiate jullienne si sotate in prealabil. Condimentam medalioanele, le umplem cu pasta de carne si ciuperci, rulam iar capetele le inchidem cu niste scobitori. Poupiettele rezultate le coloram in tigaia cu unt si ulei, dupa care le introducem in cuptor pentru 2 minute la 170 grade. In amestecul de ulei si unt ramas, sotam ceapa, usturoiul si restul de ciuperci tocate marunt. Stingem cu vinul alb lasam un pic sa fiarba pana iese alcoolul, adaugam supa de pui, condimente, smantana lichida si poupiettele. Le fierbem 2 minute si le servim calde alaturi de sosul rezultat si garnitura de orez.