Ingrediente: 400 g de zmeura + cateva bucati pentru ornat
250 g de iaurt gras
o esenta mica de vanilie
zeama de la o lamaie
75 g de zahar tos
Spalam zmeura si o stropim cu zeama de lamaie si esenta de vanilie, presaram zahar, apoi o lasam la rece 45 de minute.
Folosind un blender, batem amestecul de zmeura cu iaurtul scurs de zeama, in asa fel incat sa mai ramana bucatele mici de zmeura inauntru.
Introducem mixtura in aparatul de inghetata si urmam instructiunile de folosire ale acestuia.
Dupa ce inghetata este gata, o asezam in cupe, apoi ornam cu frisca si zmeura pastrata.
Folosind un blender, batem amestecul de zmeura cu iaurtul scurs de zeama, in asa fel incat sa mai ramana bucatele mici de zmeura inauntru.
Introducem mixtura in aparatul de inghetata si urmam instructiunile de folosire ale acestuia.
Dupa ce inghetata este gata, o asezam in cupe, apoi ornam cu frisca si zmeura pastrata.