miercuri, 12 octombrie 2011

Ciorba radauteana

Ingrediente: 4 pulpe de pui cu tot cu spate
                       1 cub Knorr Gaina;
                       4 morcovi
                       2 radacini patrunjel sau pastarnac
                       2 ardei rosii grasi
                       4 galbenusuri 
                      400 grame smantana
                       otet
                       usturoi
                       verdeata dupa gust

Punem la fiert, in aproximativ 3 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul  Knorr Gaina. Lasam sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Strecoara supa, iar carnea si legumele le taiem in bucati mici (aruncam pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.
Intre timp amestecam smantana, galbenusurile de ou si putina supa . Cand supa da in clocot, turnam compozitia, amestecand continuu.
Adaugam otet, usturoiul zdrobit dupa gust, sare si piper. Lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.