Ingrediente: 4 pulpe de pui cu tot cu spate
1 cub Knorr Gaina;
4 morcovi
2 radacini patrunjel sau pastarnac
2 ardei rosii grasi
4 galbenusuri
400 grame smantana
otet
usturoi
verdeata dupa gust
1 cub Knorr Gaina;
4 morcovi
2 radacini patrunjel sau pastarnac
2 ardei rosii grasi
4 galbenusuri
400 grame smantana
otet
usturoi
verdeata dupa gust
Punem la fiert, in aproximativ 3 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina. Lasam sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Strecoara supa, iar carnea si legumele le taiem in bucati mici (aruncam pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.
Intre timp amestecam smantana, galbenusurile de ou si putina supa . Cand supa da in clocot, turnam compozitia, amestecand continuu.
Adaugam otet, usturoiul zdrobit dupa gust, sare si piper. Lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.
Intre timp amestecam smantana, galbenusurile de ou si putina supa . Cand supa da in clocot, turnam compozitia, amestecand continuu.
Adaugam otet, usturoiul zdrobit dupa gust, sare si piper. Lasam sa mai dea cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.