duminică, 31 iulie 2011

Cartofi umpluti

Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja
                      1 ceapa
                      ½ ardei
                      200 gr kaizer
                      200 gr sunculita taraneasca
                      100 gr cascaval
                      1 conserva ciuperci 
                      125 gr mozzarela

Taiem kaizerul cubulete, ceapa si ardeiul il tocam marunt. Intr-o cratita punem kaizerul la prajit, adaugam apoi ceapa si ardeiul. Stingem cu 75 ml apa si lasam la inabusit. Cand apa a scazut adaugam sunculita si ciupercile. Lasam la racit.

Curatam cartofii de coaja, ii taiem in doua, pe lungime si scobim mijlocul cu ajutorul unei lingurite. Cand s-a racit umplutura adaugam cascavalul ras.

Umplem cartofii si ii punem intr-o tava unsa cu unt. Peste fiecare cartof asezam o felie de mozzarela .

Dam la cuptor 15 minute la foc mare pana se rumenesc si se topeste cascavalul.