duminică, 31 iulie 2011

Tocanita cu perisoare de pui

Ingrediente: 1 ceapa
                      ½ ardei rosu gras
                      1 morcov
                      4 lg porumb boabe
                      2 rosii decojite
                      1 lg bulion
                      2 lg ulei
                      sare, piper
                     500 gr carne de pui tocata
                     1 ou
                     2 catei usturoi
                     patrunjel verde
                     sare, piper, vegeta

Tocam carnea de pui, verdeata, usturoiul si le amestecam cu ou sare si piper. Facem chiftelutele si le prajim in ulei. Separat taiem ceapa, ardeiul, morcovul, le calim in putin ulei, adaugam 2 lg apa si mai lasam pe foc pana de inmoaie. Adaugam porumbul, rosiile taiate marunt si 100 ml apa. Lasam sa fiarba 15 minute la foc mic. Condimentam si apoi adaugam bulionul si perisoarele.

Turnam compozitia intr-un vas de yena si dam la cuptor 15 minute la foc mare.