Ingrediente: 200g de taietei
200g de sunca presata
1 borcan de legume mexicane de la Bonduelle
200 ml smantana
5 oua
200 gr cascaval ras
1 ceapa mica
1 praf de copt
sare, piper, vegeta
200g de sunca presata
1 borcan de legume mexicane de la Bonduelle
200 ml smantana
5 oua
200 gr cascaval ras
1 ceapa mica
1 praf de copt
sare, piper, vegeta
Intr-o tigaie cu putin unt, calim legumele mexicane, ceapa taiata marunt marunt si sunca, condimentate bine. Taieteii ii fierbem separat, dupa instructiunile de pe pachet. Intr-un vas batem ouale ca pt omleta, adaugam smantana si cascavalul ras plus praful de copt. Stoarcem bine taieteii si ii amestecam cu legumele calite cu sunca si cu sosul de ou, smantana si cascavalul ras. Condimentam. Tapetam formele pt briose cu hartia specifica si le umplem cu compozitie, chiar si peste marginea hartiei. Le lasam la copt pentru 30 de minute.