Ingrediente: 500 gr brinza de vaci
1 ou
3 linguri smintina
3 linguri zahar
2 linguri gris
100 gr. stafide
1/2 praf de vanilie
1 pahar sirop de fructe
3 linguri unt
pesmet
1 praf de sare
1 ou
3 linguri smintina
3 linguri zahar
2 linguri gris
100 gr. stafide
1/2 praf de vanilie
1 pahar sirop de fructe
3 linguri unt
pesmet
1 praf de sare
Branza de vaci faramitata bine, o amestecam cu 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2 lingurita de sare si 1 zahar vanilat.
Le frecam bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adaugam stafidele.
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, nivelam suprafata, ungem cu smantana, stropim cu unt si o coacem timp de 25-30 minute.
O servim fierbinte cu un sirop sau cu smintina.
Le frecam bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adaugam stafidele.
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, nivelam suprafata, ungem cu smantana, stropim cu unt si o coacem timp de 25-30 minute.
O servim fierbinte cu un sirop sau cu smintina.