joi, 20 octombrie 2011

Piept de pui cu ciuperci si broccoli

Ingrediente: 650 gr piept de pui dezosat
                      100 ml ulei
                      sare, piper
                      200 gr broccoli
                      200 gr cartofi
                      80 gr unt
                      80 gr faina
                      120 gr ciuperci
                      200 gr smantana
                      400 ml supa de pui

Condimentam pieptul de pui si il prajim in ulei pe ambele parti pana devine auriu. Il taiem in 5 parti egale si il lasam separat la cald. Broccoli il fierbem 3-4 minute in apa clocotita cu sare iar cartofii ii prajim in ulei.

Intr-o tigaie topim untul si punem ciupercile taiate lame la calit, adaugam faina, amestecam usor si stingem cu supa de pui. Adaugam apoi smantana si lasam la fiert cateva minute.

Servim sosul alaturi de pieptul de pui si cartofii prajiti si broccoli fiert.