duminică, 12 iunie 2011

Paella de marisco

O reteta minunata pentru toti iubitorii de fructe de mare si nu numai.
Ingrediente: 350 gr cockteil de fructe de mare
                      1 ceapa
                      1 morcov
                      150 gr orez
                      8 catei de usturoi
                      ulei masline
                  ulei de susan
                  sofran
                  200 ml iaurt
                  sare, piper, vegeta
Ceapa si morcovul tocate plus patru catei de usturoi intregi se pun la calit in ulei de masline.  Adaugam fructele de mare si le lasam la prajit un pic. Adaugam orezul, amestecam un pic si stingem cu apa. Condimentam, adaugam sofranul, daca este nevoie mai adaugam apa, ea trebuie sa acopere totul si lasam la fiert avand grija sa nu amestecam pana nu este gata, asa ca ar fi bine sa folositi un vas de teflon. Intre timp facem sosul din patru catei de usturoi pisati, vegeta, cateva picaturi de ulei de susan, sare, piper, vegeta si iaurt.
Cand paella e gata o servim cu sosul de usturoi.