Ingrediente: -gogosile: 200 gr unt
2 cani faina
500 ml apa
1 lg mica sare
6 oua
-crema: 2 plicuri Creme Ole ciocolata/vanilie
300 ml lapte
500 gr frisca lichida
inghetata
-glazura: 1 plic de glazura Dr. Oetker
Punem apa la fiert cu sarea si untul, cand s-a topit untul, adaugam toata faina si amestecam cu un tel. Lasam sa se raceasca apoi adaugam ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Luam o tava tapetata cu hartie de copt, spritam compozitia in ea si le dam la cuptor pentru 15 minute la foc iute si inca 10 minute la foc moderat. Dupa ce se racesc, le taiem capacelele si loe umplem cu crema. Pentru crema mixam 1 plic de crema cu 150 ml lapte rece si 250 ml frisca. Glazura o pregatim conform instructiunilor de pe ambalaj si o turnam peste gogoselele umplute.
Pentru servire asezam intr-un bol 3 profiteroluri cu cateva globuri de inghetata, frisca si topping deasupra.