Ingrediente: - blat: 370 gr margarina
7 oua
250 gr zahar
250 gr faina
1 praf de copt
2 lg nuca macinata
2 lg cacao
2 – 3 lg lapte
- umplutura: 1 borcan visine fara sambur
- crema: 2 pudinci vanilie
700 ml lapte
4 lg zahar
250 gr margarina
200 gr zahar pudra
- glazura: 200 gr ciocolata
60 ml frisca
Amestecam margarina cu zaharul, inglobam ouale si omogenizam faina cu praful de copt. Impartim coca in doua. Prima bucata o amestecam cu nuca, iar cea de-a doua cu cacao si lapte. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, intindem aluatul cu nuca, apoi cel cu cacao si peste ele punem visinele stoarse bine de suc si dam tava la cuptor pentru o jumatate de ora.
Intre timp, pregatim crema din cele doua pudingi, zaharul si laptele si o lunem la racit. Margarina o spumam cu zaharul pudra si apoi o incorporam in pudinca. Pentru glazura topim ciocolata la abur si o amestecam cu frisca lichida. Dupa ce s-a racit blatul, intindem crema de pudinca peste el si deasupra cremei turnam glazura. O portionam si o tinem la rece.