Ingrediente: 200 gr branza grasa de vaca
2 oua
200 gr faina
coaja de lamaie si portocala
1 plic zahar vanilat
1 lg bicarbonat nestins
sare
ulei pentru prajit
smantana
dulceata
zahar pudra vanilat
Amestecam ouale, branza si razatura de citrice cu furculita, adaugam faina a,estecata cu bicarbonatul si framantam pana obtinem un aluat mai taricel.
Aluatul il impartim in 5 bucati si forman 4 papanasi pe care ii gaurim cu degetul in mijloc, iar din bucata ramasa, facem 4 bilute.
Papanasii ii punem la prajit in ulei incins la foc mic, ii intoarcem din cand in cand pana obtin o culoare mai inchisa ca sa fie prajiti bine si in interior.
Ii scoatem pe un servetel absorbant, dupa care ii punem in farfurie. In mijloc adaugam gem si smantana din belsug si acoperim cu biluta peste care presaram zahar vanilat.