sâmbătă, 30 iulie 2011

Pulpa de miel la cuptor cu fasole

Ingrediente: 1 pulpa de miel
                      500 gr fasole fiarta
                      1 capatana de usturoi
                      ulei de masline
                      nucsoara
                      piper, sare
                      cimbru
                      100 gr unt
                      1 pahar de vin

Pulpa de miel o crestam in cateva locuri in care introducem catei de usturoi, o ungem cu ulei de masline si o frecam bine cu condimente si cimbru. Intr-o tava punem 1 pahar de vin si pulpa de miel, o introducem la cuptor pentru 25 minute. Intre timp sotam fasolea in putin ulei, o condimentam si adaugam putin cimbru. Scoatem pulpa din cuptor si o asezam pe o farfurie, in sosul ramas adaugam untul si bagam tava cu sos pentru inca 5 minute la cuptor. Dupa cele 5 minute, adaugam in tava fasolea iar peste ea punem pulpa si le mai lasam la cuptor.