100 gr unt
200 ml supa
4 cepe
400 gr carne tocata
300 ml suc de rosii
3 oua
200 ml smantana
200 gr branza sarata
Tocam varza si o ceapa. Incingem 50 gr unt si calim ceapa, dupa care adaugam si varza. Stingem cu 100 ml supa, acoperim si lasam sa se innabuse vreo 15 minute.
Tocam restul cepelor si le calim in restul untului, adaugam condimente, carnea tocata si o prajim pana cand se faramiteaza, 10 minute. Restul supei o incorporam in jumatatea de cantitate din sucul de rosii. Batem oul, adaugam condimente, smantana si restul de suc de rosii. Ungem o tava de yena cu unt, asezam varza apoi carnea, peste ea turnam zeama de rosii, branza faramitata si deasupra compozitia cu ou.
O lasam la cuptor pana se formeaza o crusta aurie deasupra. O servim cu mamaliguta sau cartofi natur.