100 gr unt
100 gr faina
100 ml lapte
4 oua
2 catei de usturoi
- umplutura: 200 gr branza feta
100 gr sunca cubulete
3 galbenusuri fierte
180 gr smantana
Zdrobim galbenusurile si branza apoi le amestecam cu smantana si sunca. Tocam foarte marunt spanacul si il punem pe foc impreuna cu laptele untul, faina si spre sfarsit usturoiul maruntit si condimentele.
Albusurile le batem spuma si incorporam in ele amestecul de spanac racit, amestecand de jos in sus.
Tapetam o tava cu unt, apoi punem hartie de copt, turnam compozitia si nivelam apoi o introducm la cuptor pentru 15 minute la foc mediu. Verificam cu scobitoarea daca este facut, il scoatem si il punem cu hartia de copt de un prosop. Nu trebuie lasat la racit ca sa nu se rupa la rulat. Adaugam umplutura, o nivelam si incepem sa rulam indepartand hartia de copt. Lasam sa se raceasca si il invelim intr-o folie de aluminiu. Il dam la frigider pentru cateva ore si il feliem cu grija.