marți, 17 mai 2011

Ciorba taraneasca de vacuta

Ingrediente: 500 gr antricot de vita
                      2 cepe
                      2 ardei
                      200 gr morcovi
                      100 gr telina
                      200 gr fasole verde
                      100 gr mazare
                      100 gr varza
                      300 ml suc de rosii
                      ulei
                      sare, piper
                     4 l supa de oase
                     leustean
Zarzavaturile si ceapa le taiem cubulete, apoi le punem la calit in ulei si stingem cu supa de oase. Intr-o cratita cu apa si sare  punem la fiert carnea de vita. Cand legumele dau in clocot, adaugam fasolea, mazarea, varza, lasam la fiert aprozimativ 30 minute si apoi adaugam cartofii taiati cubulete si ei. Peste ciorba adaugam sucul de rosii si condimentam. Cand carnea este fiarta, o taiem cubulete si o punem in ciorba cand servim alaturi de leustean.