Ingrediente: - blat: 6 oua
6 lg zahar
1 plic creme Ole ciocolata
1 praf de sare
- crema: 250 ml frisca lichida
150 ml lapte rece
1 plic crema Ole vanilie
- glazura: 1 plic glazura decorativa Dr. Oetker ciocolata
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri, si le batem spuma cu un praf de sare si zaharul. Incorporam apoi fiecare galbenus pe rand si omogenizam. La sfarsit incorporam si plicul de crema Ole. Turnam apoi compozitia intr-o tava cu diametrul de 25 cm, tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt si o punem in cuptorul preincins pentru 20-25 minute. Dupa ce o scoatem punem blatul la racit.
Crema: Punem intr-un bol, frisca lichida, laptele si crema de vanilie si le mixam pana se intareste. O intindem pe blatul racit.
Glazura: O preparam conform instructiunilor de pe plic, apoi o intindem uniform pe prajitura.