Ingrediente: 500 gr muschi de porc dintr-o bucata
300 gr ciuperci proaspete
100 gr kaizer feliat
100 gr cascaval
100 ml vin alb sec
25 gr unt
Muschiul il curatam si apoi il fasonam ca sa ajunga gros de 1 cm, adica ii pregatim forma ideala pentru a-l putea rula dupa ce il umplem. Curatam ciupercile, 200 gr le taiem in cubulete mai mici si 100 gr le lasam intregi, le oparim pe toate in apa clocotita cu sare. Intre timp condimentam bine carnea pe o folie de aluminiu si o ungem cu unt. Peste unt asezam kaizerul si ciupercile pe toata suprafata muschiului, iar cascavalul doar pe partea pe care o vom rula in interior. Rulam apoi carnea cu ajutorul foliei si o punem in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute. Dupa cele 30 de minute scoatem folia de aluminiu, punem ciupercile intregi si adaugam vinul, pe acestea le mai lasam inca 30 min la cuptor.
Dupa ce s-a facut il scoatem din cuptor si il lasam la racit, apoi il putem felia.