Ingrediente: - aluatul: 500 fr faina
20 drojdie proaspata
250 ml apa calduta
5 lg ulei
1 lg sare
1 lg mica zahar
- topping: sos de rosii cu busuioc
250 gr mozzarella/cascaval ras
200 gr sunca feliata
4 ciuperci feliate
masline
Dizolvam drojdia in apa cu zahar. Intr-un bol punem faina, in mijlocul ei punem uleiul si amestecul de apa, zahar si drojdie. Framantam pana aluatul nu se mai lipeste de maini si devine elastic. Il lasam la dospit 1 ora.
Dupa ce a dospit aluatul il impartim in doua si le intindem, ajutandu-ne de buricele degetelor, in tavile de pizza, intre timp pornim cuptorul. Aluatul il ungem cu sos de rosii, punem cascavalul ras, sunca, ciupercile si maslinele apoi le introducem in cuptor pentru 15 minute.
Dupa ce a dospit aluatul il impartim in doua si le intindem, ajutandu-ne de buricele degetelor, in tavile de pizza, intre timp pornim cuptorul. Aluatul il ungem cu sos de rosii, punem cascavalul ras, sunca, ciupercile si maslinele apoi le introducem in cuptor pentru 15 minute.