marți, 17 mai 2011

Flying Jacob/Pui suedez

Ingrediente: 1 kg de piept de pui dezosat
                      150 gr bacon
                      250 ml supa de pui
                      ulei,
                      200 ml smantana
                      3 lg sos de chilli dulce
                      200 gr ciuperci
                      1 ceapa mica
                      2 banane
                      50 gr arahide sarate fara coaja
                      sare, piper.
                      Orez pentru garnitura
Incalzim cuptorul la 230 grade C. Taiem pieptul cubulete il condimentam si il prajim in ulei, pana devine maro-auriu. Adaugam baconul taiat si el, ceapa si stingem cu supa de pui. Dam la mic aragazul, condimentam, adaugam smantana si sosul de chilli.  Feliem subtire ciupercile, le sotam in putin ulei, si le lasam pe foc pana se evapora lichidul, apoi le amestecam cu pieptul de pui si le punem in tava. Bananele le taiem in bucati de aproximativ 0.5 cm si le imprastiem si pe ele in tava.
Punem tava in cuptor pentru 20 minute, dupa ce au trecut 10 minute imprastiem alunele in tava. Se serveste cu orez preparat dupa gustul vostru.