Ingrediente: 220 gr margarina
250 gr cirese/visine din compot
750 gr branza de vaca
300 gr faina
4 oua
60 gr gris
400 gr zahar
1 pachet zahar vanilat
1 varf cutit de sare
1 plic zahar pudra
zeama de lamaie
1 plic praf de copt
coaja de lamaie
200 gr fructe de padure
Topim 100 gr de margarina la foc mic. O lasam la racit si pregatim fructele din compot, le scurgem si le scoatem samburii. Ungem tava cu margarina si o tapetam cu gris, apoi pornim cuptorul.
Faina o amestecam pentru blat cu margarina topita, 1 ou, 3 lg de praf de copt, si 150 gr zahar. Framantam bine si il intindem pe fundul tavii.
Pentru umplutura amestecam branza cu cele 3 oua, 100 gr margarina, 60 gr gris, 250 gr zahar, 1 pachetel de zahar vanilat, 1 lg de praf de copt cu zeama de lamaie si apoi razatura de lamaie. Turnam umplutura peste aluat si deasupra presaram fructele din compot. Introducem tava in cuptorul incins pentru 50 de minute.
O lasam la racit si o ornam cu fructe proaspete si zahar pudra.