sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Friptura cu ciuperci

Ingrediente: 500 gr ciuperci
                    500 gr carne pentru snitel (pui, porc, vita, vanat, etc.)
                    500 gr cartofi noi mici
                    sare, piper
                    patrunjel
                    faina
                    ulei

Incepem cu garnitura. Spalam cartofii bine, ii uscam apoi ii invelim in folie de aluminiu si ii dam la cuptor intr-o tava. Batem carnea bine, o condimentam, o dam prin faina si o punem la prajit in tigaie cu putin ulei. Cand carnea e facuta, adaugam ciupercile taiate si lasam pe foc. Din cand in cand mai adaugam cate putina apa si asteptam sa se ingroase sosul. La sfarsit condimentam bine si adaugam patrunjel tocat.

Scoatem cartofii dupa ce i-am verificat daca sunt facuti si ii punem intr-o farfurie alaturi de carne, ciuperci si sos.