sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Foccacia umpluta cu cas

Ingrediente: 500 g faina alba
                    5 g drojdie uscata
                    350 ml apa
                    sare
                    busuioc
                    rosi cherry
                    ulei
                    cascaval

Drojdia o amestecam cu 50 ml de apa calduta si o lasam 10 minute sa inceapa se lucreze, dupa care o turnam peste faina, adaugam un strop de sare, 300 ml de apa si framantam pana obtinem un aluat moale si lipicios. Lasam la dospit cam o ora. In acest timp dam cascavalul pe razatoare.
Aluatul dospit il impartim in doua. Prima jumatate o intindem cu mana si punem peste ea sare, busuioc, cascava si cateva rosii cherry. Peste ea intindem, a doua jumatate de aluat.
Facem adancituri in aluat, presaram deasupra busuioc si rosiile cherry. Stropim cu ulei si dam la cuptor cam 45 de minute.
O savuram fierbinte!