sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Prajitura Snickers

Ingrediente: 6 oua
                    2oog zahar pudra
                    1 praf de copt
                    2oo g nuca macinata
                    2 linguri faina
                    200 g zahar tos
                    200 g nuca prajita
                    1 margarina
                    200 g ciocolata alba
                    200 g ciocolata menaj maro.

6 albusuri le amestecam cu 200 g zahar pudra pina se face o spuma. Adaugam 1 praf de copt, nuca macinata si cele 2 linguri faina. Coca o introducem la cuptor intr-o tava unsa si presarata cu faina.
Intre timp preparam crema: zaharul tos se caramelizeaza la foc mic intr-o oala de lapte si se stinge apoi cu putina apa. Adaugam nuca prajita si maruntita, margarina si galbenusurile.
Scoatem blatul fierbinte din cuptor si radem ciocolata menaj, apoi punem crema fierbinte peste care radem ciocolata alba. Dupa ce se raceste, feliem.